Tento pokrm sa hodí ideálne ak sa ponáhlate. Ako už väčšina cestovinových pokrm si vyžadujú aj tieto cestoviny len krátku predpípravu a chutia výborne najmä čerstvé.
Suroviny:
- 1 balenie cestovín
- 2l vody
- 250g hovädzieho mletého mäsa
- 1 cibuľa
- 2 PL masla
- 100g rukoli
- 50g parmezánu
- 2 PL pínových orieškov
- soľ, čierne korenie
Postup:
- Vodu na cestoviny dáme variť a keď zovrie pridáme 1 PL soli a dáme tiež cestoviny. Znižime oheň a necháme 10 minút variť do mäkka.
- Hovädzie mäso dáme do panvice s trochou oleja a opekáme 5-7 minút.
- K mäsu pridáme tiež cibuľku pokrájanú na drobno, maslo a na záver opejania tiež píniové oriešky. Ochutíme soľou a čiernym korením.
- Cestoviny zlejeme z vody a ešte do horúcich dáme rukolu a opečené mäso ako aj časť parmezánu a dobre premiešame.
- Servírujeme posypané zvyšným parmezánom.
Čo nájdete na recepis.sk?
Novinky
Obľúbené produkty
Plán varenia na 1 mesiac, jedálniček na prípravu jedál
Predstavte si to: namiesto toho, aby ste každý deň vymýšľali, čo uvariť pre svoju rodinu, máte k dispozícii komplexný plán na celý mesiac. S týmto mesačným plánom prípravy jedál zamávate na rozlúčku obávanej otázke “Čo bude na večeru?” a privítate úspech pri jedle bez námahy. Riešenie vášho každodenného varenia je Mesačný jedálniček na prípravu jedál!…
Zápisník receptov
Zápisník receptov, ktorý Vás bude sprevádzať pri vašom každodennom varení. Zápisník je vo formáte A5 a obsahuje 100 strán na vlastné recepty ako aj 15 bonusových receptov zo stránky www.recepis.sk a prehľad náhradných surovín pri pečení.
228 na sklade
Kurz varenia pre začiatočníkov: Naučte sa ako pripraviť bulgur, ryžu, kuskus či tarhoňu
V tomto obsiahlom online kurze ťa krok za krokom naučím – Ako pripraviť ryžu? Ako pripraviť bulgur? Ako pripraviť tarhoňu? Ako pripraviť kuskus? Ako pripraviť pohánku? Či už si v kuchyni začiatočník, alebo si len chceš rozšíriť svoj kulinársky repertoár, vďaka týmto jednoduchým lekciám dokážeš vytvoriť chutné prílohy, ktoré pozdvihnú úroveň každého jedla.