Lydia_Argilli_FoodPhotography_recepis.sk_Bezmäsitá omáčka na cestoviny - Recept do 15 minút_recept

Bezmäsitá omáčka na cestoviny – Recept do 15 minút

Rýchly bezmäsitý pokrm s jemnej pikantnou nótou. Ideálny na varenie počas týždňa.

Suroviny:

  • 700ml rajčinovej šťavy passata
  • 100ml vody
  • 1 červené čili
  • 3 strúčiky cesnaku
  • 1 čl cukru
  • 1 Pl sušenej bazalky
  • 1 čl sušeného cesnaku
  • 1 čl sušenej cibuli
  • Soľ, čierne korenie

Postup:

  • Na omáčku pokrájame cesnak a čili na drobno. Kdo chce menej pikatnú variantu, vyberie z čili pred krájaním zrnká.
  • Cesnak aj čili dáme do studenej panvice aj s trochou oleja a krátko popražíme. Cesnak nesmie zhnednúť, má iba dostať sklovitú farbu.
  • Následne pridáme passatu a vodu. Dochutíme cukrom, čiernym korením a soľou. Solíme opatrne nakoľko už voda z cestovín je slaná.
  • Na záver pridáme sušenú bazalku a za 1 čajovú lyžičku sušeného cesnaku a cibuli. Premiešame a servírujeme s cestovinami.
  • Pri servírovaním posypeme syrom parmezán.

Čo nájdete na recepis.sk?

Veľkonočné recepty - 10 receptov na pečenie

Chcete sa dozvedieť viac o mojom blogu?

Nahliadni sem

Novinky

Novinka

Od teraz môžete hľadať vaše obľúbené recepty jednoducho podľa kategórii- využite na to INDEX RECEPTOV

Obľúbené produkty

Lydia_Argilli_food_photography-online Kurz - ako pripraviť buchty ako od babičky - na pare, či pečené, či parnú knedľu

Od 1.mája je prístupný online kurz k téme tradičné buchty ako od babičky za symbolickú cenu 2.99€

Viac o kurze Buchty nájdete tu

Plán varenia na 1 mesiac, jedálniček na prípravu jedál

4,99

Predstavte si to: namiesto toho, aby ste každý deň vymýšľali, čo uvariť pre svoju rodinu, máte k dispozícii komplexný plán na celý mesiac. S týmto mesačným plánom prípravy jedál zamávate na rozlúčku obávanej otázke “Čo bude na večeru?” a privítate úspech pri jedle bez námahy. Riešenie vášho každodenného varenia je Mesačný jedálniček na prípravu jedál!…

Category:
Tags: , ,

Zápisník receptov

(4 customer reviews)
9,99

Zápisník receptov, ktorý Vás bude sprevádzať pri vašom každodennom varení. Zápisník je vo formáte  A5 a obsahuje 100 strán na vlastné recepty ako aj 15 bonusových receptov zo stránky www.recepis.sk a prehľad náhradných surovín pri pečení.

228 na sklade

Category:
Tags: , ,

Kurz varenia pre začiatočníkov: Naučte sa ako pripraviť bulgur, ryžu, kuskus či tarhoňu

19,99

V tomto obsiahlom online kurze ťa krok za krokom naučím –  Ako pripraviť ryžu? Ako pripraviť bulgur? Ako pripraviť tarhoňu? Ako pripraviť kuskus? Ako pripraviť pohánku? Či už si v kuchyni začiatočník, alebo si len chceš rozšíriť svoj kulinársky repertoár, vďaka týmto jednoduchým lekciám dokážeš vytvoriť chutné prílohy, ktoré pozdvihnú úroveň každého jedla.  

Populárne recepty

Leave a Comment

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*