Na túto nátierku vám vystačí malá konzerva tuniaka. Moje deti ju majú mimoriadne radi, najmä natretú na chrumkavú hrianku. Celá príprava trvá asi 5 minút.
Suroviny:
- 1 malá konzerva tuniaka
- 50g masla izbovej teploty
- 2PL majonézy
- 2 jarné cibuľky
- 1/2 červenej cibule
- soľ, čierne korenie, 1čl horčice
Postup:
- Maslo dáme do misky spolu s majonézou, soľou, horčicou a čiernym korením.
- Treme, najlepšie vidličkou, až sa všetky suroviny spoja.
- Tunika zlejem zo šťavy a pridáme k zmesi.
- Červenú cibuľku ako aj jarné cibuľky pokrájame na jemno a takisto pridáme do misky.
- Všetko dobre už len premiešame a môžeme servírovať.
Ak vás môj recept zaujal, nezabudnite sa prihlásiť na odber newlstettra, kde budete dostávať rôzne BONUSY ako E-knihy s receptami, zľavy, kurzy varenia ZADARMO a aktuálne rozosielam odberateľom Tabuľku náhradných surovín, ktorú určite využijete skvelo pri varení, či pečení.
Čo nájdete na recepis.sk?
Novinky
Obľúbené produkty
Plán varenia na 1 mesiac, jedálniček na prípravu jedál
Predstavte si to: namiesto toho, aby ste každý deň vymýšľali, čo uvariť pre svoju rodinu, máte k dispozícii komplexný plán na celý mesiac. S týmto mesačným plánom prípravy jedál zamávate na rozlúčku obávanej otázke “Čo bude na večeru?” a privítate úspech pri jedle bez námahy. Riešenie vášho každodenného varenia je Mesačný jedálniček na prípravu jedál!…
Zápisník receptov
Zápisník receptov, ktorý Vás bude sprevádzať pri vašom každodennom varení. Zápisník je vo formáte A5 a obsahuje 100 strán na vlastné recepty ako aj 15 bonusových receptov zo stránky www.recepis.sk a prehľad náhradných surovín pri pečení.
228 na sklade
Kurz varenia pre začiatočníkov: Naučte sa ako pripraviť bulgur, ryžu, kuskus či tarhoňu
V tomto obsiahlom online kurze ťa krok za krokom naučím – Ako pripraviť ryžu? Ako pripraviť bulgur? Ako pripraviť tarhoňu? Ako pripraviť kuskus? Ako pripraviť pohánku? Či už si v kuchyni začiatočník, alebo si len chceš rozšíriť svoj kulinársky repertoár, vďaka týmto jednoduchým lekciám dokážeš vytvoriť chutné prílohy, ktoré pozdvihnú úroveň každého jedla.