Jednoduché hrnčekové kokosové rezy na veľký plech_ Lydia_Argilli_FoodPhotography_recepis.sk

Jednoduché hrnčekové kokosové rezy na veľký plech

Tieto rezy sú super trvácne, vydržia aj niekoľko hodín bez chladničky. Vďačné na oslavy alebo iné udalosti, kedy človek nemá k dispozícii hneď chladničku za rohom. Okrem toho je ich príprava naozaj jednuduchá a chuť výborná.

Suroviny na cesto:

  • 3 vajíčka
  • 1/2 šálky kr. cukru
  • 1/2 šálky oleja
  • 1 vanilkový cukor
  • 1/2 prášku do pečiva
  • 1 balenie strúhaného kokosu (200g)
  • 1/2 šálky mlieka (rastlinného mlieka)
  • 1/2 šálky hl. múky

Suroviny na plnku:

  • 1/2 masla (125g) izbovej teploty
  • 3PL pr. cukru
  • 1 malé balenie (200 ml )šľahačkovej smotany
  • 1/2 balenia strúhaného kokosu
  • 1 vanilkový cukor
  • (lieskovce na ozdobu)

Postup:

  • Trúbu si predhrejeme na 160C.
  • Vajíčka vyšľaháme s cukrom do penista. Pridáme olej a ďalej šľaháme.
  • Potom pridáme prášok do pečiva, kokos, múku a mlieko a vypracujeme hladké cesto.
  • To nalejeme na veľký plech vyložený papierom na pečenie. Môj plech má 40-33cm.
  • Dáme piecž pri 160C na ca. 40 minút. Potom necháme vychladnúť.
  • Na plnku si vyšľaháme maslo s práškovým cukrom do penista.
  • Šľahačkovú smotanu vyšľaháme do tuha. Potom pridáme smotanu k maslu ako aj kokos a vanilkový cukor a všetko vymiešame do hladkého krému.
  • Ten nanesieme na piškótu a zákusok pokrájame na kocky.
  • Každú kocku potom môžeme ozdobiť lieskovcom.

Ak vás môj recept zaujal, nezabudnite sa prihlásiť na odber newlstettra, kde budete dostávať rôzne BONUSY ako E-knihy s receptami, zľavy, kurzy varenia ZADARMO a aktuálne rozosielam odberateľom Tabuľku náhradných surovín, ktorú určite využijete skvelo pri varení, či pečení.

Čo nájdete na recepis.sk?

Veľkonočné recepty - 10 receptov na pečenie

Chcete sa dozvedieť viac o mojom blogu?

Nahliadni sem

Novinky

Novinka

Od teraz môžete hľadať vaše obľúbené recepty jednoducho podľa kategórii- využite na to INDEX RECEPTOV

Obľúbené produkty

Lydia_Argilli_food_photography-online Kurz - ako pripraviť buchty ako od babičky - na pare, či pečené, či parnú knedľu

Od 1.mája je prístupný online kurz k téme tradičné buchty ako od babičky za symbolickú cenu 2.99€

Viac o kurze Buchty nájdete tu

Plán varenia na 1 mesiac, jedálniček na prípravu jedál

Original price was: 4,99€.Current price is: 2,49€.

Predstavte si to: namiesto toho, aby ste každý deň vymýšľali, čo uvariť pre svoju rodinu, máte k dispozícii komplexný plán na celý mesiac. S týmto mesačným plánom prípravy jedál zamávate na rozlúčku obávanej otázke “Čo bude na večeru?” a privítate úspech pri jedle bez námahy. Riešenie vášho každodenného varenia je Mesačný jedálniček na prípravu jedál!…

Category:
Tags: , ,

Zápisník receptov

(4 customer reviews)
Original price was: 9,99€.Current price is: 4,99€.

Zápisník receptov, ktorý Vás bude sprevádzať pri vašom každodennom varení. Zápisník je vo formáte  A5 a obsahuje 100 strán na vlastné recepty ako aj 15 bonusových receptov zo stránky www.recepis.sk a prehľad náhradných surovín pri pečení.

228 na sklade

Category:
Tags: , ,

Kurz varenia pre začiatočníkov: Naučte sa ako pripraviť bulgur, ryžu, kuskus či tarhoňu

Original price was: 19,99€.Current price is: 9,99€.

V tomto obsiahlom online kurze ťa krok za krokom naučím –  Ako pripraviť ryžu? Ako pripraviť bulgur? Ako pripraviť tarhoňu? Ako pripraviť kuskus? Ako pripraviť pohánku? Či už si v kuchyni začiatočník, alebo si len chceš rozšíriť svoj kulinársky repertoár, vďaka týmto jednoduchým lekciám dokážeš vytvoriť chutné prílohy, ktoré pozdvihnú úroveň každého jedla.  

Populárne recepty

2 komentáre

  1. Ahoj!
    Upiekla som Jednoduché hrnčekové kokosové rezy. Kokos mám rada. Ale tento zákusok je kokosový až príliš. Treba skúsiť použiť “len” 200g. A rozdeliť ho na dve časti, možno 150g a 50g. Jednu časť dať do cesta a druhú do krému.

Leave a Comment

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*