Najlepší domáci parížsky šalát Lydia_Argilli_FoodPhotography_recepis.sk-slovensko

Najlepší domáci parížsky šalát

Dnes už málokdo vyrába lahôdkové šaláty doma, pritom je to také jednoduché. Tento šalát si viete vyrobiť pod 10 minút a budete vedieť, akej kvality potraviny doňho použijete.

Suroviny:

  • 200g jemnej kavlitnej šalámy (napríklad hydinovej)
  • 1 cibuľa alebo šalotka
  • 3 zavárané uhorky
  • 100ml majonézy
  • 50ml uhorkovej šťavy zo zaváraných uhoriek
  • 1 malý zaváraný hrášok alebo 100g mrazeného hrášku
  • soľ, čierne korenie
  • 1čl horčice

Postup:

  • Začneme prípravou nálevu. Na to zmiešame majoznézu s uhorkovou šťavou, horčicou, soľou a korením a vypracujeme nálev.
  • Salámu postrúhame nahrubo ako aj uhorky. Cibuľku pokrájame na hladko.
  • Ak použijeme zaváraný hrášok len ho zlejeme z nálevu. Ak mrazený, tak ho zalejeme vodou ca. 1 cm nad jeho povrch, osolíme, pridáme 1 malú kocku cukru a povaríme 10 minút. Potom zlejeme.
  • Do nálevu dáme salámu, uhorky, cibuľu a hrášok a dobre premiešame, hotovo.

Čo nájdete na recepis.sk?

Veľkonočné recepty - 10 receptov na pečenie

Chcete sa dozvedieť viac o mojom blogu?

Nahliadni sem

Novinky

Novinka

Od teraz môžete hľadať vaše obľúbené recepty jednoducho podľa kategórii- využite na to INDEX RECEPTOV

Obľúbené produkty

Lydia_Argilli_food_photography-online Kurz - ako pripraviť buchty ako od babičky - na pare, či pečené, či parnú knedľu

Od 1.mája je prístupný online kurz k téme tradičné buchty ako od babičky za symbolickú cenu 2.99€

Viac o kurze Buchty nájdete tu

Plán varenia na 1 mesiac, jedálniček na prípravu jedál

4,99

Predstavte si to: namiesto toho, aby ste každý deň vymýšľali, čo uvariť pre svoju rodinu, máte k dispozícii komplexný plán na celý mesiac. S týmto mesačným plánom prípravy jedál zamávate na rozlúčku obávanej otázke “Čo bude na večeru?” a privítate úspech pri jedle bez námahy. Riešenie vášho každodenného varenia je Mesačný jedálniček na prípravu jedál!…

Category:
Tags: , ,

Zápisník receptov

(4 customer reviews)
9,99

Zápisník receptov, ktorý Vás bude sprevádzať pri vašom každodennom varení. Zápisník je vo formáte  A5 a obsahuje 100 strán na vlastné recepty ako aj 15 bonusových receptov zo stránky www.recepis.sk a prehľad náhradných surovín pri pečení.

228 na sklade

Category:
Tags: , ,

Kurz varenia pre začiatočníkov: Naučte sa ako pripraviť bulgur, ryžu, kuskus či tarhoňu

19,99

V tomto obsiahlom online kurze ťa krok za krokom naučím –  Ako pripraviť ryžu? Ako pripraviť bulgur? Ako pripraviť tarhoňu? Ako pripraviť kuskus? Ako pripraviť pohánku? Či už si v kuchyni začiatočník, alebo si len chceš rozšíriť svoj kulinársky repertoár, vďaka týmto jednoduchým lekciám dokážeš vytvoriť chutné prílohy, ktoré pozdvihnú úroveň každého jedla.  

Populárne recepty

Leave a Comment

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*