Máte chuť na trochu obmeny pri príprave pohostenia pre návštevu? Tak vyskúšajte tieto jednoduché jednohubky s figami.
Suroviny:
- bageta
- 1 balenie jemného krémovitého syru (lučina) alebo bánoveckej nátierky
- med alebo agáve sirup
- 4ks figy
- hrozno
- čučoriedky (prípadne ríbezle)
- soľ
- balsamico (napríklad malinové)
Postup:
- Začneme bagetkami, ktoré opečieme v grilogvacej panvici na sucho aby dostala bageta grilovacie prúžky.
- Jemný krémovitý syr osolíme štipkou soli (ak je už solený netreba) a pridáme za 2PL medu, vymiešame a potom nanesieme na bagetky.
- Figy, hrozno, čučoriedky očistíme, prípadne pokrájame na menšie kusy
- Ovocím ozdobíme chlebíčky, na záver povrch ešte pokvapkáme ešte troškou medu a balsamicom.
Čo nájdete na recepis.sk?
Obľúbené produkty
Plán varenia na 1 mesiac, jedálniček na prípravu jedál
Predstavte si to: namiesto toho, aby ste každý deň vymýšľali, čo uvariť pre svoju rodinu, máte k dispozícii komplexný plán na celý mesiac. S týmto mesačným plánom prípravy jedál zamávate na rozlúčku obávanej otázke “Čo bude na večeru?” a privítate úspech pri jedle bez námahy. Riešenie vášho každodenného varenia je Mesačný jedálniček na prípravu jedál!…
Zápisník receptov
Zápisník receptov, ktorý Vás bude sprevádzať pri vašom každodennom varení. Zápisník je vo formáte A5 a obsahuje 100 strán na vlastné recepty ako aj 15 bonusových receptov zo stránky www.recepis.sk a prehľad náhradných surovín pri pečení.
228 na sklade
Kurz varenia pre začiatočníkov: Naučte sa ako pripraviť bulgur, ryžu, kuskus či tarhoňu
V tomto obsiahlom online kurze ťa krok za krokom naučím – Ako pripraviť ryžu? Ako pripraviť bulgur? Ako pripraviť tarhoňu? Ako pripraviť kuskus? Ako pripraviť pohánku? Či už si v kuchyni začiatočník, alebo si len chceš rozšíriť svoj kulinársky repertoár, vďaka týmto jednoduchým lekciám dokážeš vytvoriť chutné prílohy, ktoré pozdvihnú úroveň každého jedla.