Moja susedka ma vždy nanovo dokáže inšpirovať novými nápadmi na šalát. Volám ju šalátová kráľovna. Tak aj tento cviklovo- fazuľkový vznikol na spoločnej grilovačke a super nám zachutil.
Suroviny:
- 1 malý pohár zaváranej cvikli
- 1 konzerva kidney fazuliek
- 3 jarné cibuľky
- 3 kyslé zavárané uhorky
- petržlenová vňať
- Šťava zo zaváraných uhoriek
- 1-2Pl kvalitného oleja
- soľ, čierne korenie, čili
- feta syr
Postup:
- Fazuľky z konzervy zlejeme a zmyjeme z tekutiny. Necháme odkvapkať a dáme do misky.
- Cviklu pokrájame na malé kocky a pridáme k fazuli.
- Uhorky, jarnú cibuľku a vňať pokrájame na drobno, pridáme do misky.
- Na marinádu zmes osolíme, okoreníme čiernym korením a čili korením. Pridáme olej a uhorkovú šťavu a dobre premiešame.
- Necháme pár hodín stáť v chlade aby sa chute spojili.
- Na záver pridáme syr feta pokrájaným na kocky.
Čo nájdete na recepis.sk?
Novinky
Obľúbené produkty
Plán varenia na 1 mesiac, jedálniček na prípravu jedál
Predstavte si to: namiesto toho, aby ste každý deň vymýšľali, čo uvariť pre svoju rodinu, máte k dispozícii komplexný plán na celý mesiac. S týmto mesačným plánom prípravy jedál zamávate na rozlúčku obávanej otázke “Čo bude na večeru?” a privítate úspech pri jedle bez námahy. Riešenie vášho každodenného varenia je Mesačný jedálniček na prípravu jedál!…
Zápisník receptov
Zápisník receptov, ktorý Vás bude sprevádzať pri vašom každodennom varení. Zápisník je vo formáte A5 a obsahuje 100 strán na vlastné recepty ako aj 15 bonusových receptov zo stránky www.recepis.sk a prehľad náhradných surovín pri pečení.
228 na sklade
Kurz varenia pre začiatočníkov: Naučte sa ako pripraviť bulgur, ryžu, kuskus či tarhoňu
V tomto obsiahlom online kurze ťa krok za krokom naučím – Ako pripraviť ryžu? Ako pripraviť bulgur? Ako pripraviť tarhoňu? Ako pripraviť kuskus? Ako pripraviť pohánku? Či už si v kuchyni začiatočník, alebo si len chceš rozšíriť svoj kulinársky repertoár, vďaka týmto jednoduchým lekciám dokážeš vytvoriť chutné prílohy, ktoré pozdvihnú úroveň každého jedla.