Rýchle a jednoduché vanilkové cookies pripravené v jednej miske a to celkom bez váženia. Uskladníte tieto vanilkové cookies v uzavretej nádobe, tak si na ních pochutnáte aj po pár dňoch.
Suroviny:
- 1 šálku (250ml) kr.cukru
- 2 vajíčka
- 2 balenia vanilkového cukru
- 1 šálku roztopeného masla
- 1/2 prášku do pečiva
- 2 a 1/2 šálky hl. muky
- štipka soli
- 1/4 šálky kukuričného škrobu/vanilkového pudingového prášku
- 1/2 šálky čokoldových kúškov
Postup:
- Trúbu si nahhrejeme na 180C.
- Vajíčka vyšľaháme s cukrom a vanilkovým cukrom do penista.
- Maslo roztopíme a necháme vychladnúť. Potom pridáme maslo k vajíčkam.
- Takisto primiešame múku, škrob/pudingový prášok, soľ a prášok do pečiva. Všetko prešľaháme mixérom.
- Potom (najlepšie naberačkou na zmrzlinu) tvarujeme na plechu vyložených papierom na pečenie kôpky cesta a tieto ozdobíme ešte čokoládovými kúskami.
- Pečieme pri 200°C ca 15min.
Čo nájdete na recepis.sk?
Obľúbené produkty
Plán varenia na 1 mesiac, jedálniček na prípravu jedál
Predstavte si to: namiesto toho, aby ste každý deň vymýšľali, čo uvariť pre svoju rodinu, máte k dispozícii komplexný plán na celý mesiac. S týmto mesačným plánom prípravy jedál zamávate na rozlúčku obávanej otázke “Čo bude na večeru?” a privítate úspech pri jedle bez námahy. Riešenie vášho každodenného varenia je Mesačný jedálniček na prípravu jedál!…
Zápisník receptov
Zápisník receptov, ktorý Vás bude sprevádzať pri vašom každodennom varení. Zápisník je vo formáte A5 a obsahuje 100 strán na vlastné recepty ako aj 15 bonusových receptov zo stránky www.recepis.sk a prehľad náhradných surovín pri pečení.
228 na sklade
Kurz varenia pre začiatočníkov: Naučte sa ako pripraviť bulgur, ryžu, kuskus či tarhoňu
V tomto obsiahlom online kurze ťa krok za krokom naučím – Ako pripraviť ryžu? Ako pripraviť bulgur? Ako pripraviť tarhoňu? Ako pripraviť kuskus? Ako pripraviť pohánku? Či už si v kuchyni začiatočník, alebo si len chceš rozšíriť svoj kulinársky repertoár, vďaka týmto jednoduchým lekciám dokážeš vytvoriť chutné prílohy, ktoré pozdvihnú úroveň každého jedla.