Tarhoňa má svôj pôvod v Maďarsku, kde sa volá Tarhonya. Tieto malé cestoviny vyrobené z múky, vajec a slanej vody boli v našom regióne konzumované najmä jednoduchými pracovníkmi na poli už v 19. storočí. Dnes a vyrába tarhoňa už industriálne a možno ju bežne kúpiť v obchode. Je mimoriadne obľúbená najmä u detí a naozaj jednoducho pripravená.
MamaKuchyňa Podcast

Mama kuchyňa: varenie s deťmi a pre deti
Varenie s deťmi a pre deti
Epizóda #7- Overené recepty, ktoré mama varila v lete, keď nebolo času – rýchlo hotové a výborné
byLydia Argilli
Hľadáš rýchle a chutné jedlá na leto, ktoré zvládneš aj popri deťoch a domácnosti? V tejto epizóde ti predstavím letné recepty mojej mamy, ktoré sú osvedčené, jednoduché a plné chuti!
Čakajú na teba tipy na:
– varený a vyprážaný karfiol,
– klasický granadír,
– špenát s varenými zemiakmi a domácimi rezancami,
– a mnoho ďalších inšpirácií na ľahké letné obedy a večere.
Všetky recepty nájdeš aj s postupmi na www.recepis.sk
A ak chceš viac, pozri si aj moju e-knihu s letnými receptami k prívarkom v sekcii produkty na webe.

7. augusta 2025
Lydia Argilli
25. júla 2025
Lydia Argilli
Search Results placeholder
Služby
Kontaktujte ma
Máte projekt na ktorom by ste radi so mnou spolupracovali, alebo ma len chcete skontaktovať s otázkou? Tak mi napíšte na lydia.argilli@gmail.com.