Tieto pomaly sušené kúsky pomarančov sú krásnym a voňavým darčekom, ktorý si viete pripraviť aj na poslednú chvíľu. Či z nich vytvoríte voňavé reťaze alebo len pridáte po kúsku k darčeku, ale priviažete o balíček s napečenými sladkosťami, tieto kúsky sú vždy krásnym a vďačným darom.
Suroviny (na 1 plech):
- 3 pomaranče
- Papier na pečenie
Postup:
- Pomaranče si pokrájame na 0,5cm hrubé plátky. Začiatok a koniec pomaranču odstránime, použijeme len celé pláty.
- Potom pláty pomaranča položím na plech vyložený papierom na pečenie tak, aby sa neprekrývali.
- Dáme sušiť na 3 hodiny pri 100C,
- Alternatívne ich môžete pripraviť aj po upečení, stačí keď vložíte po napečení koláčikov do rozhorúčenej trúby a necháme sušiť zatiaľ či trúba chladne. Toto zopakujeme tak 2-3 krát.
Chcete sa inšpirovať receptami na vianočné pečenie? Hľadajte inšpiráciu v mojej E-KNIHE s vianočnými receptami. Túto si môžete buď priamo zakúpiť alebo po prihlásení na môj newsletter ju dostanete ZADARMO.
Čo nájdete na recepis.sk?
Novinky
Obľúbené produkty
Plán varenia na 1 mesiac, jedálniček na prípravu jedál
Predstavte si to: namiesto toho, aby ste každý deň vymýšľali, čo uvariť pre svoju rodinu, máte k dispozícii komplexný plán na celý mesiac. S týmto mesačným plánom prípravy jedál zamávate na rozlúčku obávanej otázke “Čo bude na večeru?” a privítate úspech pri jedle bez námahy. Riešenie vášho každodenného varenia je Mesačný jedálniček na prípravu jedál!…
Zápisník receptov
Zápisník receptov, ktorý Vás bude sprevádzať pri vašom každodennom varení. Zápisník je vo formáte A5 a obsahuje 100 strán na vlastné recepty ako aj 15 bonusových receptov zo stránky www.recepis.sk a prehľad náhradných surovín pri pečení.
228 na sklade
Kurz varenia pre začiatočníkov: Naučte sa ako pripraviť bulgur, ryžu, kuskus či tarhoňu
V tomto obsiahlom online kurze ťa krok za krokom naučím – Ako pripraviť ryžu? Ako pripraviť bulgur? Ako pripraviť tarhoňu? Ako pripraviť kuskus? Ako pripraviť pohánku? Či už si v kuchyni začiatočník, alebo si len chceš rozšíriť svoj kulinársky repertoár, vďaka týmto jednoduchým lekciám dokážeš vytvoriť chutné prílohy, ktoré pozdvihnú úroveň každého jedla.