HomeNátierky Avokádová pomazánka

Avokádová pomazánka

Posted in : Nátierky on by : lydia.argilli Značky:,

Avokádo je vynikajúca potravina, bohatá na blahodárne tuky. Dá sa pripraviť formou pečenia, varenia ale najjednodukšie je ho jesť surové, napríklad vo forme nátierky. Tá je za pár minuút hotová a chutí výborne, najmä na čerstvom pečive alebo topinke.

Na túto nátierku treba rozrezať avokádo pozdĺžne na polku, vybrať kôstku a lyžičkou vydlabať vnútro. Roztračiť ho vidličkou a pokvapkať pár kvapkami citrónu. Osoliť, okoreniť čierným korením a posypať sušeným cesnakom alebo pridať 1 čerstvý roztlačený cesnak. Už len dobre premiešať, naniesť na chlieb a posypať sézamom alebo čiernym sézamom.


Please follow and like us:
[Total: 0    Average: 0/5]

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial