HomeExpresné recepty Krupicová bublanina bez váženia

Krupicová bublanina bez váženia

Posted in : Expresné recepty, Hrnčekové recepty, Pecieme on by : lydia.argilli

Táto bublanina je takisto ako klasická verzia kombinovateľná s každým mäkkým ovocím, či už jahodami, marhuľami, broskyňami, malinami, atď. Jej neporovnateľnou výhodou je nádherná chrumkavá kôrka a šťavnaté vnútro.

Potrebujete:

  • 2 vajíčka
  • 1 šálka (ca. 250ml) mlieka
  • 1/2 šálky kr. cukru
  • 1/2 šálky oleja
  • 1 šálka hrubej múky
  • 1 šálka krupice
  • 1/2 balenia prášku do pečiva
  • 500g ovocia

Postup:

  • Vajíčka vyšľahať s cukrom do penista. Pridať olej a spolu dobre prešľahať.
  • Potom pridať múku, krupicu, mlieko a prášok do pečiva.
  • Ovocie ošúpať, pokrájať na rovnaké kúsky.
  • Cesto naliať do vymastenej formy na pečenie. Na vrch cesto rovnomerne rozložiť pripravené ovocie.
  • Bublaninu piecť pri 200C ca. 35min. až jej povrch dostane krásny hnedastý farebný tón.
[Total: 2    Average: 5/5]
Please follow and like us:

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial