logo

Denne nové recepty pre celú rodinu

  • Pečieme
    • Letné recepty- džemy, sirupy, zaváranie, zmrzlina
    • Slané
    • Sladké
    • Pečivo
    • Hrnčekové recepty
    • Plnky a polevy do zákuskov
    • Kváskovanie
    • Vegan
    • Veľkonočné recepty
    • Vianočné pečenie
  • Varíme
    • Základy varenia
    • Recepty do 15 minút
    • Mäsité jedlá
    • Bezmäsité
      • Vegan
      • Bezmäsité jedlá slané
      • Bezmäsité jedlá sladké
    • Omáčky
    • Polievky
    • Prívarky
    • Prílohy k jedlu
    • Nátierky
    • Šaláty
    • Zbytkové recepty
      • Čo zo zvyškov mäsa
      • Čo zo zemiakov
      • Čo zo zvyškov pečiva
      • Čo zo zvyškov ryže
      • Zvyškové ostatné
  • Portfolio
    • O blogu
    • Služby
    • Kontakt
      • Napíšte mi
      • Change privacy settings
      • Privacy settings history
      • Revoke consents
  • Produkty
    • Zápisník receptov
    • Plán varenia na 1 mesiac, jedálniček na prípravu jedál
    • Kuchárske knihy
      • Nová kniha – 30 skvelých veľkonočných receptov
      • E-kniha – Vianočné recepty
      • Letné recepty – od pečenia po zaváranie a konzervovanie
      • Najlepšie recepty s jahodami
      • Prílohy na grilovanie
      • Polievky a prívarky
      • Zbierka skvelých 25 bezmäsitých slaných receptov
      • Prílohy na grilovanie – šaláty a mnohé iné pochúťky
      • E-kniha- Cuketové recepty
    • Kurzy varenia
      • Kurz varenia pre začiatočníkov – Téma 1: Prílohy – ryža, bulgur a iné
        • Kurz varenia pre začiatočníkov: Naučte sa ako pripraviť bulgur, ryžu, kuskus či tarhoňu
      • Základný kurz kysnutého cesta ZADARMO
      • Online kurz varenia – Prílohy
      • Kurz – ako pripraviť buchty ako od babičky
        • Kurz – ako pripraviť buchty ako od babičky – parné, pečené buchty, či parnú knedľu
      • Pripravuje sa – ďaľšie kurzy varenia
  • Blog
  • 1 item – 1,99€
  • Pečieme
    • Letné recepty- džemy, sirupy, zaváranie, zmrzlina
    • Slané
    • Sladké
    • Pečivo
    • Hrnčekové recepty
    • Plnky a polevy do zákuskov
    • Kváskovanie
    • Vegan
    • Veľkonočné recepty
    • Vianočné pečenie
  • Varíme
    • Základy varenia
    • Recepty do 15 minút
    • Mäsité jedlá
    • Bezmäsité
      • Vegan
      • Bezmäsité jedlá slané
      • Bezmäsité jedlá sladké
    • Omáčky
    • Polievky
    • Prívarky
    • Prílohy k jedlu
    • Nátierky
    • Šaláty
    • Zbytkové recepty
      • Čo zo zvyškov mäsa
      • Čo zo zemiakov
      • Čo zo zvyškov pečiva
      • Čo zo zvyškov ryže
      • Zvyškové ostatné
  • Portfolio
    • O blogu
    • Služby
    • Kontakt
      • Napíšte mi
      • Change privacy settings
      • Privacy settings history
      • Revoke consents
  • Produkty
    • Zápisník receptov
    • Plán varenia na 1 mesiac, jedálniček na prípravu jedál
    • Kuchárske knihy
      • Nová kniha – 30 skvelých veľkonočných receptov
      • E-kniha – Vianočné recepty
      • Letné recepty – od pečenia po zaváranie a konzervovanie
      • Najlepšie recepty s jahodami
      • Prílohy na grilovanie
      • Polievky a prívarky
      • Zbierka skvelých 25 bezmäsitých slaných receptov
      • Prílohy na grilovanie – šaláty a mnohé iné pochúťky
      • E-kniha- Cuketové recepty
    • Kurzy varenia
      • Kurz varenia pre začiatočníkov – Téma 1: Prílohy – ryža, bulgur a iné
        • Kurz varenia pre začiatočníkov: Naučte sa ako pripraviť bulgur, ryžu, kuskus či tarhoňu
      • Základný kurz kysnutého cesta ZADARMO
      • Online kurz varenia – Prílohy
      • Kurz – ako pripraviť buchty ako od babičky
        • Kurz – ako pripraviť buchty ako od babičky – parné, pečené buchty, či parnú knedľu
      • Pripravuje sa – ďaľšie kurzy varenia
  • Blog
  • 1 item – 1,99€
  • Pečieme
    • Letné recepty- džemy, sirupy, zaváranie, zmrzlina
    • Slané
    • Sladké
    • Pečivo
    • Hrnčekové recepty
    • Plnky a polevy do zákuskov
    • Kváskovanie
    • Vegan
    • Veľkonočné recepty
    • Vianočné pečenie
  • Varíme
    • Základy varenia
    • Recepty do 15 minút
    • Mäsité jedlá
    • Bezmäsité
      • Vegan
      • Bezmäsité jedlá slané
      • Bezmäsité jedlá sladké
    • Omáčky
    • Polievky
    • Prívarky
    • Prílohy k jedlu
    • Nátierky
    • Šaláty
    • Zbytkové recepty
      • Čo zo zvyškov mäsa
      • Čo zo zemiakov
      • Čo zo zvyškov pečiva
      • Čo zo zvyškov ryže
      • Zvyškové ostatné
  • Portfolio
    • O blogu
    • Služby
    • Kontakt
      • Napíšte mi
      • Change privacy settings
      • Privacy settings history
      • Revoke consents
  • Produkty
    • Zápisník receptov
    • Plán varenia na 1 mesiac, jedálniček na prípravu jedál
    • Kuchárske knihy
      • Nová kniha – 30 skvelých veľkonočných receptov
      • E-kniha – Vianočné recepty
      • Letné recepty – od pečenia po zaváranie a konzervovanie
      • Najlepšie recepty s jahodami
      • Prílohy na grilovanie
      • Polievky a prívarky
      • Zbierka skvelých 25 bezmäsitých slaných receptov
      • Prílohy na grilovanie – šaláty a mnohé iné pochúťky
      • E-kniha- Cuketové recepty
    • Kurzy varenia
      • Kurz varenia pre začiatočníkov – Téma 1: Prílohy – ryža, bulgur a iné
        • Kurz varenia pre začiatočníkov: Naučte sa ako pripraviť bulgur, ryžu, kuskus či tarhoňu
      • Základný kurz kysnutého cesta ZADARMO
      • Online kurz varenia – Prílohy
      • Kurz – ako pripraviť buchty ako od babičky
        • Kurz – ako pripraviť buchty ako od babičky – parné, pečené buchty, či parnú knedľu
      • Pripravuje sa – ďaľšie kurzy varenia
  • Blog
  • 1 item – 1,99€

Košík

Produkt „E-kniha: Najlepšie recepty s jahodami“ bol pridaný do košíka. Pokračovať v nakupovaní
Odobrať položku Obrázok miniatúry Produkt Cena Počet Medzisúčet
× e-kniha recepty jahody recepis E-kniha: Najlepšie recepty s jahodami 1,99€
1,99€

Sumár košíka

Medzisúčet 1,99€
Cena spolu 1,99€
Skontrolovať a objednať

Služby

Kontaktujte ma

Máte projekt na ktorom by ste radi so mnou spolupracovali, alebo ma len chcete skontaktovať s otázkou? Tak mi napíšte na lydia.argilli@gmail.com.

  • Profesionálne fotky potravinových produktov
  • Fotky jedla pre sociálne médie, web či reštaurácie
  • Tvorba receptov

Najčastejšie otázky

  • Ako pripraviť kysnuté cesto
  • Ako pripraviť kvások z kvasníc
  • Ako pripraviť ražný kvások
  • Ako pripraviť karamel
  • Ako pripraviť rizoto
  • Ako pripravť pohánku
  • Ako pripraviť piškótové cesto
  • Ako pripraviť palacinky
  • Ako pripraviť lievance
  • Ako pripraviť šťavnaté kuracie prsia

tu nájdete ďalšie ZÁKLADNÉ RECEPTY

Najčastejšie kategórie

Bezmäsité pokrmy

Sladké pokrmy

Pokrmy pre deti

Kysnuté cesto

Omáčky

Produkty

  • Kurz varenia pre začiatočníkov: Zvládnite prílohy ako ryža, bulgur a kuskus Kurz varenia pre začiatočníkov: Naučte sa ako pripraviť bulgur, ryžu, kuskus či tarhoňu 9,99€
  • Lydia_Argilli_FoodPhotography_recepis.sk_Zápisník receptov_recept Zápisník receptov 4,99€
  • Jedalniček na mesiac, pláovanie jedla, meal prep Plán varenia na 1 mesiac, jedálniček na prípravu jedál 4,99€
  • vianocne recepty e kniha E-kniha - Vianočné recepty 3,99€
  • prilohy na grilovanie e-kniha E-kniha: Prílohy na grilovanie 2,99€

Kuchárske knihy

Kurzy varenia

profesionalne forky jedla Lydia argilli

Prihlás sa-tvoje konto

  • Registrácia
  • Prihlásiť sa
  • Feed záznamov
  • RSS feed komentárov
  • WordPress.org

Sprav si kvíz- aký typ mami si?

Písali o mne

Magazín Akčné ženy

PODCAST

Produkty

  • E-kniha- Cuketové recepty E-kniha- Cuketové recepty 1,99€
  • Nová kniha - 30 skvelých veľkonočných receptov Nová kniha - 30 skvelých veľkonočných receptov 1,99€
  • vianocne recepty e kniha E-kniha - Vianočné recepty 3,99€
  • E-kniha: Letné recepty - od pečenia po zaváranie a konzervovanie E-kniha: Letné recepty - od pečenia po zaváranie a konzervovanie 1,99€
  • e-kniha recepty jahody recepis E-kniha: Najlepšie recepty s jahodami 1,99€

Kuracie Prsia na prírodno

https://youtu.be/ueA4Kq9Zr-w

Nedávne recepty

  • Videorecept- Pečené zemiaky z trúby s parmezánom bez predvarenia

    Videorecept- Pečené zemiaky z trúby s parmezánom bez predvarenia


  • Pečená zelená špargľa hotová za 10 minút

    Pečená zelená špargľa hotová za 10 minút


  • Čína z hovädzieho mäsa po sečuánsky hotová za 15 minút

    Čína z hovädzieho mäsa po sečuánsky hotová za 15 minút


  • Ako pracovať so želatínou pri pečení – jednoduchý návod na použitie plátkovej aj práškovej želatíny

    Ako pracovať so želatínou pri pečení – jednoduchý návod na použitie plátkovej aj práškovej želatíny


  • Pečieme
  • Varíme
  • Portfolio
  • Produkty
  • Blog
Copyright © 2024 recepis.sk - Denne nové recepty pre celú rodinu — Designed by WPZOOM