Blížia sa veľkonočné sviatky a tým sa opäť raz začne po malej pauze z vianoc vytrvalé vypekanie a vyváranie na tento sviatok jari.
Aby ste si vaše lahodné recepty poznačili a nezabudli ich, je dobre mať po ruke zápisník receptov. Ak ešte takýto nemáte a hľadáte originálny zápisník so špeciálnym designom a viacerými bonusovými receptami, tak nahliadnite do mojích produktov.

Zápisník ma 100 strán na vaše recepty, okrem toho ponúka 15 mojích naobľúbenejších receptov a je v praktickej tvrdej väzbe so strunkovým viazaním, aby sa vám strany počas varenia nezatvárali.
A teraz pozor, až do veľkej noci si môžete môj zápisník zakúpiť za špecíálnu akciovú cenu 8,99€ (z pôvodných 12,99€).
Dúfam, že vás bude dobre sprevádzať vaším časom v kuchyni, tak ako mnohé moje čitateľky, ktoré si ho už zakúpili a podelili sa o svoju skúsenosť.

Hľadáte inšpiráciu na varenie počas pôstu?
Prihláste sa odber môjho newslettru a dostanete odomňa zadarmo E-knihu s 25 bezmäsitými pôstnymi receptami.
Chystám pre vás sériu kurzov základov varenia. Tieto budú k týmto témam:
- Prílohy – ako si pripraviť ryžu, bulgur, tarhoňu, kuskus
- Zelenina – od dusenia po pečenie, zapekanie až po naparovanie
- Mäso – pečenie, marinovanie, dusenie, pošírovanie
- Omáčky – ako bez dochucovadiel vyrobiť chutné omáčky
- Aby nič nevyšlo na zmar – ako využiť zostatky v kuchyni chutne a vyhnúť sa tak vyhadzovaniu potravín
Ku každému kurzu vás čakajú aj bonusové materiály, takže sa máte na čo tešiť.
-
Hrnčeková čokoládová bábovka s jahodami
Začala sa jar a s nimi akosi automaticky v regáloch obchodov sú zrazu dostupné jahody i keď popravde sezóna jahôd v našom regióne ešte dlho nezačne a tak sú aj tie dostupne jahody skôr mdlé ako plné sladkej chuti. Preto ich rada používam do koláčov, kde sa im dá sladkosti […]
-
Plnená viedenská roštenka
Viedenská roštenka je tradičný pokrm, ktorý priprovovala už moja babka. Okrem jemného mäsa dostanete tiež krásnu krémovitú omáčku, ktorú môžete obohatiť o bylinky podľa vašej chuti. Suroviny: Postup:
-
Ľahký uhorkový šalát s cícerom
Tento šalát som prednedávnom skúsila na jednej oslave a doslova ma dostal. Nevedela som sa ho dojesť, i keď popravde mňa by nikdy nenapadlo kombinovať uhorky s cícerom, ale to bola dobrota. Suroviny: Postup: