Špeciálna jarná zľava na môj zápisník receptov

Blížia sa veľkonočné sviatky a tým sa opäť raz začne po malej pauze z vianoc vytrvalé vypekanie a vyváranie na tento sviatok jari.

Aby ste si vaše lahodné recepty poznačili a nezabudli ich, je dobre mať po ruke zápisník receptov. Ak ešte takýto nemáte a hľadáte originálny zápisník so špeciálnym designom a viacerými bonusovými receptami, tak nahliadnite do mojích produktov.

zapisnik publikacia recepty deti timemanagement_lydia_argilli_slovensky_podcast

Zápisník ma 100 strán na vaše recepty, okrem toho ponúka 15 mojích naobľúbenejších receptov a je v praktickej tvrdej väzbe so strunkovým viazaním, aby sa vám strany počas varenia nezatvárali.

A teraz pozor, až do veľkej noci si môžete môj zápisník zakúpiť za špecíálnu akciovú cenu 8,99€ (z pôvodných 12,99€).

Dúfam, že vás bude dobre sprevádzať vaším časom v kuchyni, tak ako mnohé moje čitateľky, ktoré si ho už zakúpili a podelili sa o svoju skúsenosť.

Hľadáte inšpiráciu na varenie počas pôstu?

Prihláste sa odber môjho newslettru a dostanete odomňa zadarmo E-knihu s 25 bezmäsitými pôstnymi receptami.

Chystám pre vás sériu kurzov základov varenia. Tieto budú k týmto témam:

  1. Prílohy – ako si pripraviť ryžu, bulgur, tarhoňu, kuskus
  2. Zelenina – od dusenia po pečenie, zapekanie až po naparovanie
  3. Mäso – pečenie, marinovanie, dusenie, pošírovanie
  4. Omáčky – ako bez dochucovadiel vyrobiť chutné omáčky 
  5. Aby nič nevyšlo na zmar – ako využiť zostatky v kuchyni chutne a vyhnúť sa tak vyhadzovaniu potravín

Ku každému kurzu vás čakajú aj bonusové materiály, takže sa máte na čo tešiť.

  • Online kurz k téme prílohy je teraz dostupný

    Online kurz k téme prílohy je teraz dostupný

    Chcete sa naučiť pripravovať prílohy na každodenné varenie? Od ryži, po bulgur či tarhoňu alebo kuskus, v tomto kurze sa nielen naučíte ich pripravovať ale takisto sa naučíte rozdiely medzi rôznymi druhmi a v čom sa rozlišuje príprava a použitie. Všetky informácie ku kurzu nájdete spracované na tejto stránke. Prihlás […]


  • Zemiakové guľky s kuracím mäsom- pokrm do 20 minút

    Zemiakové guľky s kuracím mäsom- pokrm do 20 minút

    Tento výborný pokrm z jednej panvice si viete pripraviť do 20 minút, stačí ak vám ostane trochu roztlačených zemiakov či zemiakovej kaše a môžete sa pustiť do roboty. Suroviny: Postup:


  • Jablkový nepečený dezert s tvarohom a salkom

    Jablkový nepečený dezert s tvarohom a salkom

    Tento dezert je veľmi rýchlo hotový a potom potrebuje najlepšie cez noc ostať v chlade. Na ďaľší den si už môžete pochutnávať na tomto lahodnom dezerte, ktorý sa vám bude doslova rozplývať na jazyku. Suroviny: Postup:


  • Mrežovník ako od mojej starej mamy

    Mrežovník ako od mojej starej mamy

    Tento koláč si vždy spájam s letnými prázdninamy, ktoré som ako dieťa trávila u mojej starej mamy. Nepamätam si, že by bolo leto, kedy nám moja starká takýto mrežovník z aktualného ovocia alebo proste z marmelády ked nebolo čerstvé ovocie nepripravila. Mám rada takéto nostalgické jedlá. Suroviny na cesto: Ostatné: […]


Leave a Comment

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*