Špeciálna jarná zľava na môj zápisník receptov

Blížia sa veľkonočné sviatky a tým sa opäť raz začne po malej pauze z vianoc vytrvalé vypekanie a vyváranie na tento sviatok jari.

Aby ste si vaše lahodné recepty poznačili a nezabudli ich, je dobre mať po ruke zápisník receptov. Ak ešte takýto nemáte a hľadáte originálny zápisník so špeciálnym designom a viacerými bonusovými receptami, tak nahliadnite do mojích produktov.

zapisnik publikacia recepty deti timemanagement_lydia_argilli_slovensky_podcast

Zápisník ma 100 strán na vaše recepty, okrem toho ponúka 15 mojích naobľúbenejších receptov a je v praktickej tvrdej väzbe so strunkovým viazaním, aby sa vám strany počas varenia nezatvárali.

A teraz pozor, až do veľkej noci si môžete môj zápisník zakúpiť za špecíálnu akciovú cenu 8,99€ (z pôvodných 12,99€).

Dúfam, že vás bude dobre sprevádzať vaším časom v kuchyni, tak ako mnohé moje čitateľky, ktoré si ho už zakúpili a podelili sa o svoju skúsenosť.

Hľadáte inšpiráciu na varenie počas pôstu?

Prihláste sa odber môjho newslettru a dostanete odomňa zadarmo E-knihu s 25 bezmäsitými pôstnymi receptami.

Chystám pre vás sériu kurzov základov varenia. Tieto budú k týmto témam:

  1. Prílohy – ako si pripraviť ryžu, bulgur, tarhoňu, kuskus
  2. Zelenina – od dusenia po pečenie, zapekanie až po naparovanie
  3. Mäso – pečenie, marinovanie, dusenie, pošírovanie
  4. Omáčky – ako bez dochucovadiel vyrobiť chutné omáčky 
  5. Aby nič nevyšlo na zmar – ako využiť zostatky v kuchyni chutne a vyhnúť sa tak vyhadzovaniu potravín

Ku každému kurzu vás čakajú aj bonusové materiály, takže sa máte na čo tešiť.

  • Hrnčeková čokoládová bábovka s jahodami

    Hrnčeková čokoládová bábovka s jahodami

    Začala sa jar a s nimi akosi automaticky v regáloch obchodov sú zrazu dostupné jahody i keď popravde sezóna jahôd v našom regióne ešte dlho nezačne a tak sú aj tie dostupne jahody skôr mdlé ako plné sladkej chuti. Preto ich rada používam do koláčov, kde sa im dá sladkosti […]


  • Plnená viedenská roštenka

    Plnená viedenská roštenka

    Viedenská roštenka je tradičný pokrm, ktorý priprovovala už moja babka. Okrem jemného mäsa dostanete tiež krásnu krémovitú omáčku, ktorú môžete obohatiť o bylinky podľa vašej chuti. Suroviny: Postup:


  • Ľahký uhorkový šalát s cícerom

    Ľahký uhorkový šalát s cícerom

    Tento šalát som prednedávnom skúsila na jednej oslave a doslova ma dostal. Nevedela som sa ho dojesť, i keď popravde mňa by nikdy nenapadlo kombinovať uhorky s cícerom, ale to bola dobrota. Suroviny: Postup:


Leave a Comment

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *