HomeNátierky Kuracia nátierka z polievkového mäsa

Kuracia nátierka z polievkového mäsa

Posted in : Nátierky, Recepty zo zvyškov mäsa on by : lydia.argilli Značky:, , ,

Kdo robí doma vývar vie, že častokrát ostane veľa kuracieho mäsa nazvyš. To možno chutne spotrebovať do tejto jemnej krémovitej nátierky, ktorá chutí fantasticky na hriankách.

Potrebujete:

  • (Ca. 500g) kuracie mäso z polievky
  • 2Pl masla izbovej teploty
  • 2Pl majonézy
  • 1Pl horčice
  • 1 cibuľa
  • Soľ, čierne korenie

Postup:

  • Kuracie mäso z polievky necháme vychladnúť, potom ho oberieme z kože a kostí.
  • Vložíme do vysokej misky. K tomu pridáme mäkké maslo, majonézu (kvôli kyslosti), horčicu ako aj na drobno pokrájanú cibuľu.
  • Ja osobne najradšej všetko rozmixujem ponorným mixérom, tak dostane nátierka svoju skvelú krémovitú štruktúru.
  • Na záver nátierku dochutíme soľou, korením a paprikou podľa chuti.
  • Kdo chce dodať nátierke dodatočnú chuť a farbu, môže tiež na pridať trochu mrkvy z polievky.

Please follow and like us:

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial