Bylinkový dip

Posted in : Expresné recepty, Nátierky, Príloha on by : lydia.argilli Značky:,

Tento nenáročný mierne pikantný dip je skvelý či už k pečenému mäsu alebo k surovej zelenine. U nás doma sa teší veľkej popularite.

Potrebujete:

  • 1 balenie jemného krémovitého syra (Lučina alebo mascarpone)
  • 1 balenie (200ml) kyslej smotany
  • 3 PL posekaných byliniek (najlepšie mrazená zmes – talianske bylinky)
  • 1/2PL pikantnej červenej papriky v prášku (alebo korenie cayenne)
  • 2-3 strúčiky cesnaku
  • soľ, čierne korenie

Postup:

  • Krémovitý syr zmiešame s kyslou smotanou a pridáme soľ a čierne korenie. Premiešame.
  • Potom pridáme bylinky a červenú papriku. Do dipu pretlačíme cesnakové strúčiky a opäť všetko spolu zmiešame.
  • Pred servírovaním necháme najlepšie ca.1/2 hodinu stáť v chlade.
Please follow and like us:

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.

<aside id="foodrecipes_randompostwidget-7" class="widget blog-categories foodrecipes_randompostwidget"><h2 class="widget-title"> </h2>
</aside>
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial