HomeHlavné jedlá slané Bezmäsité jedlá Zapečený karfiól s mozerallou

Zapečený karfiól s mozerallou

Posted in : Bezmäsité jedlá, Hlavné jedlá slané on by : lydia.argilli Značky:

Chutný šťavnatý rýchly pokrm z jedného pekáča.

Postup:

  • Karfiol rozobrať na ružičky a poklásť na vymastený pekáč.
  • Zaliať 1 šálkou vývaru. ½ šálky sladkej smotany zmiešať s 2PL zemiakového škrobu. Zmes naliať na karfiól. Dochutiť soľou, čiernym korením, sušeným cesnakom a bylinkami (bazalka, tymián, oregano, čili).
  • Mozarella postrúhať na jemno. Kdo chce môže pridať tiež salámu pokrájaný na drobno. Posypať ním povrch karfiólu, pekáč zavrieť hliníkovou fóliou a pri 180°C piecť zakryté 25min. Potom odokryté nechať ešte 20min. dopiecť do zlatista.
Please follow and like us:
[Total: 0    Average: 0/5]

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial